Web usluge

Tvrtka webusluge.net stvara intuitivan i jedinstven dizajn za vašu web stranicu, portal ili webshop. Naš dizajn temelji se na želji za jednostavnošću i upotrebljivosti u kombinaciji sa potrebama klijenta kroz dobro organizirano i komunikativno upravljanje projektima. Uspješna izrada web stranica počinje sa detaljnim i preciznim planiranjem projekta. Tvrtka webusluge.net zasniva se na direktnom pristupu klijentu, odnosno dolaskom na sastanke i u dogovoru sa klijentom razvija se strategija razvoja samog projekta, tj. same web stranice. Isporučujemo visoko kreativne stranice i rezultatima usmjerena web rješenja za korporativne i individualne klijente. Stvar je u tome da mi  možemo i želimo pomoći tvrtkama svih veličina u širenju njihovog poslovanja uz pomoć najnovijih web tehnologija. Uz dugogodišnje iskustvo i neprestano praćenje novih tehnologija naš tim može udovoljiti svakoj vašoj želji, u što se možete uvjeriti pogledom na našu referentnu listu. Uz kvalitetnu prezentaciju na internetu, Vaša tvrtka ili proizvod mogu biti zamijećeni, te opravdati uložena sredstva.

Mi možemo udovoljiti svim Vašim zahtjevima i napraviti profesionalnu web stranicu po Vašim potrebama, bilo da se radi o statičnim ili dinamičnim stranicama. Naše web stranice su modernog i atraktivnog izgleda, a istovremeno posjeduju funkcionalnost i preglednost. Glavna prednost naših web stranica je optimizacija stranica za što bolji "rejting" unutar pretraživača. Optimizacija ili SEO marketing daleko je skuplji od same izrade web stranica, ali naši klijenti ovu uslugu dobivaju unutar paketa web stranice koji su naručili.


Mi slušamo Vaše potrebe - naši brojni zadovoljni klijenti i portfolio mogu to i dokazati: prošli smo sve i spremni smo napraviti sve što smislite!