MI SMO ISKUSNI

Tvrtka WEBUSLUGE.NET pokrenuta je kao marketinška web dizajn tvrtka usmjerena na marketing u digitalnom svijetu. Pokušavamo predanim radom ostvariti rezultate isplativosti vašeg online marketinga kojeg ste naručili kod nas. Dosad smo završili mnoge uspješne projekte.

 

Mi obraćamo pozornost na detalje

Mi savršeno dobro znamo da je uspjeh u detaljima. Jednako su nam važni detalji web stranicama malih poduzetnika kao i detalji unutar portala. "Perfekcionisti" je riječ koja može najtočnije opisati naš tim, koji uvijek pokušava više.

 

Mi znamo što je rok izrade

Mi znamo što radimo i držimo do toga da je točan rok i datum isporuke gotovog projekta od iznimne važnosti.

 

Mi smo strastveni

Mi smo vrlo strastveni u onome što radimo. Bilo da se radi o online strategiji, projektiranju web stranica ili marketinga općenito, na sve projekte gledamo sa istom dozom važnosti.

Mi smo odlična ekipa

U našoj tvrtci WEBUSLUGE.NET otišli smo korak dalje kako bi osigurali dobro složen tim ljudi, koji se jako dobro slažu privatno i poslovno. Također surađujemo sa širokom mrežom partnera ... i svi su stručnjaci u svom području.

Mi smo kvalitetni

Web dizajn tvrtki koje su jeftine ima na desetke i bezbroj njih tvrdi da rade kvalitetne web stranice. Isto toliko njih tvrdi da razumiju vaše poslovne ciljeve, ali  mi stojimo iza naše kvalitete i pristupačne cijene koja to prati.

Mi smo timski igrači

Udišemo energiju i strast u naše projekte. Svježim pogledom na vaše poslovanje, projekte, te rješavanje problema svježinom i snagom za uspjeh dovodimo do učinkovite sinergije između našeg i vašeg tima.

 

Veliko poštovanje za naše klijente

Mi čvrsto vjerujemo u zlatno pravilo: ponašaj se prema drugima onako kako biste sami željeli biti tretirani. Naši klijenti su tretirani s najvećim poštovanjem i dostojanstvom (a očekuje se i ohrabruju da uzvrate istom mjerom).